Békéscsaba
3. kerület

26.000.000 Ft

67.033

Békéscsaba, Szarvasi út közelében két utcára nyíló, 2 lakrészes, jó állapotú családi ház nagy telken eladó!

ID: 310269
Eladó Ház / Családi ház
Békéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó HázBékéscsaba Eladó Ház

Tulajdonságok

Elhelyezkedés 5600 Békéscsaba
(3. kerület)
Tranzakció típusa Eladó
Ingatlan típusa Ház / Családi házAlapterület 110 m2
Szobaszám 3Költözhető kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet EgyébTelek terület 1248 m2
Állapot Jó állapotúKomfort Komfortos
Fűtés Gáz - konvektorBelmagasság 3 méter felett
Wc és fürdőszoba Külön helyiségbenKilátás Utcára néző
Udvarra néző
Tájolás dél
Parkolás 1 állásos garázs
Extrák Cserépkályha
Tehermentes

Leírás

Békéscsaba, Szarvasi út közelében eladó családi ház, külön lakrésszel, két utcára nyíló telken.
A főépület 110 m2-es lakóház, melyből 75nm szépen felújított és karbantartott, jelenleg 2 szobás lakrész, tusolós és kádas fürdőszobával, kamrával. A fűtés gázkonvektoros, a belmagasság pedig 3m körül van, ennek ellenére a fűtésköltsége alacsony.
A főépület további 35 nm körüli része felújítandó állapotban van, ez a rész fantázia kérdése.

A második lakrész a ház folytatásaként épített melléképületben került kialakításra 2 éve, jelenleg egy előszoba, nagyszoba, tusolós fürdőszoba, konyha és kamra található benne, fűtése inverteres klímával, és hatlamas csempekandallóval megoldott.

Az udvaron megtalálható egy garázs, több tároló hely és fáskamra is, illetve egy további, különálló melléképület, mely két helyiségből áll, vállalkozásnak, műhelynek, kozmetikai szalonnak, vagy akár lakórésznek is könnyedén kialakítható.

A telek hátsó része teljesen beépítetlen, gazdálkodásra, veteményezésre, gyümölcstermesztésre is kiválóan alkalmas. Nagysága, és utcafronti szélessége miatt akár különálló telekként is továbbadható, persze a szükséges jogi lépések után.

A környék átmenő forgalma csekély, de pár percen belül elérhető bevásárlóközpont, hipermarket, buszmegálló, iskola és óvoda, és a belváros is csupán 1-2 km-es távolságon belül van.

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a különleges ingatlan, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot, hogy személyesen is megtekinthesse és részletes információkat kapjon.